• 0

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη εποχή για να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο χειμώνας ενδείκνυται περισσότερο για εμφύτευση μαλλιών, ενώ άλλοι διατείνονται ότι η μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι είναι προτιμότερη. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;

Ποια Εποχή να Κάνω Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Εάν αναρωτιέσαι ποια εποχή να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών, η απάντηση είναι απλή: όποτε είσαι πραγματικά έτοιμος! Εφόσον έχεις πάρει την απόφαση να προχωρήσεις σε εμφύτευση μαλλιών κι έχεις επιλέξει τον έμπειρο επιστήμονα που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα αραίωσης των μαλλιών σου, η εποχή που θα κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών δεν έχει καμία σημασία.

Η εμφύτευση μαλλιών είναι μια από τις ασφαλέστερες επεμβάσεις χειρουργικής και δεν επηρεάζεται από την εποχικότητα. Το μόνο που έχει σημασία είναι ο χειρουργός που θα επιλέξεις να έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου και να χρησιμοποιεί τέτοια μεθοδολογία και τεχνική η οποία να εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα με ταχύτατη ανάρρωση και ελάχιστες πιθανότητες επιπλοκών.

Τι Πρέπει να Προσέξω αν Κάνω Μεταμόσχευση Μαλλιών το
Καλοκαίρι

Ανεξάρτητα από την εποχή που θα επιλέξεις να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών, οι μετεπεμβατικές οδηγίες που θα λάβεις από το χειρουργό σου είναι παρόμοιες, καθώς αφορούν στη φροντίδα των μοσχευμάτων για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος σε βάθος χρόνου.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιλέξεις να κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι, θα πρέπει να αποφύγεις μετεπεμβατικά εντελώς τον ήλιο και τη θάλασσα ή την πισίνα και μόνο μετά την πάροδο δέκα έως δεκαπέντε ημερών, μπορείς να απολαύσεις άφοβα τις διακοπές σου στη θάλασσα και σε είκοσι ημέρες στην πισίνα. Είναι σημαντικό να αποφεύγεις πάντα την ηλιοθεραπεία και να προστατεύεις το κεφάλι σου από τον ήλιο, φορώντας ένα άνετο καπέλο.

3 Λόγοι για να Κάνεις Μεταμόσχευση Μαλλιών το Καλοκαίρι

Η μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι όχι μόνο δεν είναι κακή ιδέα αλλά υπάρχουν και μερικοί λόγοι για τους οποίους ίσως και να την προτιμήσεις, τελικά.

Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος

Δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος που έχουν οι σημερινοί εργαζόμενοι καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, το καλοκαίρι είναι από τις ελάχιστες ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Συγκεκριμένα, η καλοκαιρινή σου άδεια είναι, ίσως, η ιδανική εποχή για να προγραμματίσεις χωρίς άγχος μια μεταμόσχευση μαλλιών, να προετοιμαστείς σωστά χωρίς να σε προβληματίζουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αλλά και να ξεκουραστείς μετά την επέμβαση, προστατεύοντας παράλληλα το τριχωτό της κεφαλής και τα τριχοθυλακικά μοσχεύματα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας αμέσως μετά την εμφύτευσή τους.

Ταχύτερη Ανάρρωση

Ο συνδυασμός της ξεκούρασης και της απουσίας του καθημερινού άγχους, με μία πιο προσεγμένη διατροφή και ενυδάτωση οδηγούν σε ταχύτερη επούλωση της περιοχής του τριχωτού της κεφαλής στην οποία έχεις κάνει εμφύτευση μαλλιών.

Γρήγορη Ανάπτυξη Μαλλιών

Λόγω της ζέστης που επικρατεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυξάνεται η αιματική ροή στο κεφάλι, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επούλωση και ανάπτυξη των νέων τριχών.

Τώρα, λοιπόν, γνωρίζεις τα πάντα για τη μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι. Μην ξεχνάς, όμως, ότι η επιλογή για το ποια εποχή θα κάνεις μεταμόσχευση μαλλιών ανήκει σε εσένα.
Επικοινώνησε με την ιατρό Γεωργία Λίγδα της Hair Trust και κλείσε ένα ραντεβού για να μάθεις περισσότερα και να προγραμματίσεις τη δική σου εμφύτευση μαλλιών.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

el